Merken

Age Reverse Line

Wij hebben fantastisch nieuws: De meest exclusieve lijn van het mooie merk DÉCAAR is
geherformuleerd. Nieuwe ingrediënten, een nieuwe geur en een nieuwe verpakking maken deze lijn
tot een nóg groter succes.
Daarnaast zijn er een aantal nieuwe producten toegevoegd aan de Age Reverse Line zoals de Insta-Wrinkle Filler!

Dit product speelt in op het direct minder zichtbaar maken van rimpels
en lijntjes. De huid ziet er gladder en jeugdiger uit. De Insta-Wrinkle Filler levert een geconcentreerde mix van geavanceerde ingrediënten die het uiterlijk van de huid in de loop van de tijd voller maakt. Bij langdurig gebruik ondersteunt de formule het huideigen collageen. Dit product is ideaal om onder de make-up te gebruiken, zodat bijvoorbeeld foundation niet in de rimpels en lijntjes komt
te zitten.

Kom langs in de salon om ze allemaal te proberen. We zullen de nieuwe producten ook integreren in veel van onze DÉCAAR treatments.

 

 

 

Illuminating Line 


De Illuminating Line (voorheen Brightening Line) is compleet vernieuwd! Zoals je al van deze lijn
was gewend, werken de producten effectief en krachtig bij het verminderen en tegengaan van
pigmentvlekken en verkleuringen. Nu zelfs nóg krachtiger, omdat er aminozuren zijn toegevoegd. Aminozuren zijn onmisbaar voor een gezonde huid. Het zijn de bouwstenen van peptiden en eiwitten. Elk aminozuur vervult specifieke functies bij het verzorgen van de huid, zoals de helderheid en hydratatie. In de DÉCAAR Illuminating Line zijn er zorgvuldige aminozuren geselecteerd die als antioxidanten werken en de huid daarnaast ook helpen om de productie van melanine en hyperpigmentatie te stoppen.

Benieuwd? Wij laten de producten graag aan je proberen en voorzien je van passend huidadvies.

DÉCAAR 

DÉCAAR is een nieuw en modern cosmeceutical merk. Het merk is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van enkele van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders in de industrie.

Zij geloven dat schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid. DÉCAAR levert innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorgingsproducten en –behandelingen. De resultaten zijn dermatologisch bewezen en de producten voldoen aan de meest veeleisende huidtypen.

Heb je last van een onzuivere huid, pigmentvlekken, een vale en vermoeide huid of rimpels en lijntjes? DÉCAAR biedt jou effectieve oplossingen voor zichtbare verbetering van jouw huid.

Freihaut

De natuurlijke producten zijn allemaal parabenen, minerale olie en dierproefvrij.

Mede door het gebruik van inovatieve, exclusieve en waardevolle ingrediënten en werkstoffen zijn de producten van zeer hoge kwaliteit met duidelijk zichtbare resultaten bij diverse huidproblemen.